Zoals jullie weten gaan wij een paar keer per jaar naar Marokko. En dan ook altijd naar het Atlasgebergte, daar waar nu de aardbeving heeft plaatsgevonden. We hebben uiteraard contact met onze Marokkaanse vrienden daar en weten daarom dat er veel gezinnen in grote nood zijn. Huis ingestort of staat op instorten. Kinderen die wees zijn geworden en allemaal ander groot leed.

Wij willen doen wat wij kunnen en organiseren daarom aanstaande donderdag een benefietavond bij à la damaris. De volledige opbrengst van de avond (viergangenmenu, drankjes, fooi)) gaat naar de gezinnen in Imlil en de omgeving van Imlil die elke euro goed kunnen gebruiken om verder te kunnen in hun leven. Wil je erbij zijn? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Kun je er niet bij zijn maar wil je wel direct doneren voor deze families? Laat het ons ook weten, dan geven we je de juiste informatie.

Samen kunnen we een groot gebaar en een groot verschil maken en laten weten en voelen dat ze er niet alleen voor staan. Joris en Damaris

0 reacties

Een reactie versturen