06-27064866 (Restaurant) / 06-27379389 (a-la-Minute) info@a-la-damaris.com

Het geslaagde(n) diner op 14 juni

Vanaf 11 mei bevinden er zich een groot aantal VIPs in Zaltbommel, namelijk alle leerlingen die eindexamen gaan doen deze maand. Zij moeten blokken, hun rust bewaren, hun concentratie aanwenden, knallen op het goede moment en ook onderweg een beetje genieten van deze bijzondere periode.

En hun ouders, de ondersteuners, de schouders, de kokers, de luisteraars, de overhoorders, de meedenkers, de kopjes thee brengers, de schietschijven, stellen zich op als de Crew van de VIPs.

Bij à la minute zijn we er de komende maand voor de VIPs en voor de crew. We hebben speciale bandjes voor hen en op vertoon van deze bandjes krijgen zij kortingen, aanbiedingen en hebben we speciale producten om hen kracht te geven zoals de dagelijkse ‘eindexamen smoothie’.

Laszlo, stond 9 jaar lang bekend als #meneerLaszlo bij het Luzac in Hilversum. Steun en toeverlaat van leerlingen en ouders. En docent. En ach, zoveel eindexamenleerlingen over de eindstreep geholpen.

Elke dat dat à la minute open is in de eindexamenperiode houdt hij van 3-30 mei spreekuur tussen 15-17 uur voor ouders (crew) en leerlingen (VIP’s). Hij helpt je met alle vakken (behalve wiskunde). En voor de Crew members is hij een luisterend oor en heeft hij goede adviezen.

Op 14 juni, de dag van de uitslag van de eindexamen, organiseren wij ‘Het geslaagde(n) diner’ voor hen die geslaagd zijn en hun ouders en familie en vrienden. Aan lange tafels buiten voor à la minute serveren we een diner, zorgen we voor gezellige muziek en vieren we dit prachtige en geweldige en belangrijke moment samen met jullie. Er is plaats voor zo’n 100-150 man. Details volgen later.