06-27064866 (Restaurant) / 06-27379389 (a-la-Minute) info@a-la-damaris.com

Wij zijn gesloten tot 27 augustus 2022

Het is een geweldige roller coaster geweest de afgelopen zes maanden. Het restaurant en het terras meestal helemaal vol met gasten. Gasten die terugkomen, gasten die het naar hun zin hebben. Het is werkelijk één groot feest om dit elke week te kunnen doen. Nog geweldiger dan we ons hebben kunnen voorstellen.

Nu is het tijd om even een paar weken ruimte te maken voor ‘andere dingen’. Lekkere lange wandelingen in de bergen, een boek lezen wellicht, nieuwe inspiratie opdoen. Wat kunnen we verder voor lekkers verzinnen? Hoe kunnen we onze gasten het nog meer naar de zin maken op een à la Damaris manier.

Vanaf 1 september zijn we ook nog eens op volle sterkte, omdat Laszlo (30) de zoon van Damaris fulltime het à la Damaris team komt versterken. Hij was al heel regelmatig aan de tafels te zien, of in de keuken naast Damaris. Hij heeft zijn baan opgezegd, is samen met zijn vriendin naar Zaltbommel verhuisd en zal er voortaan dus ook altijd bij zijn. Daar zijn we ongelofelijk blij mee uiteraard.

Net als ‘de meiden’ die ons team ook versterken: Annabel, Isa, Merlijn, Rosa, Valerie en Christine. Het is een ongelofelijke luxe om zo’n ploeg van enthousiaste, serieuze en betrokken Bommelse meiden te hebben die er altijd vol voor gaan. Speciale vermelding voor Christine die inmiddels meer dan haar vrouwtje in de keuken staat, die overal inspringt waar nodig, volkomen crisisbestendig is, altijd ideeën heeft hoe dingen beter kunnen en een ongelofelijke harde werker is. Dagenlang, dag in dag uit.

We zien jullie allemaal graag terug vanaf 27 augustus. Jullie ons ook als we naar de reserveringen kijken, dus dat komt mooi uit. We wensen jullie een hele fijne zomer.