06-27064866 (Restaurant) / 06-27379389 (a-la-Minute) info@a-la-damaris.com

à la Damaris opent tweede zaak | à la minute

à la Damaris opent à la minute in Zaltbommel

word supporter en koop nu vast een strippenkaart

Ja, echt waar. We gaan voortbouwen op het succes van ons heerlijke restaurant en openen onze tweede zaak in de oude Waag op de markt van Zaltbommel: à la Damaris | à la minute.

à la Damaris | à la minute op Markt 15 van Zaltbommel

De opening zal medio maart zijn en tot die tijd zijn de voorbereidingen in volle gang uiteraard. Vanaf de opening kun je bij ons koffie, lunch en (avond) maaltijden afhalen. Maar we zullen ook een aantal tafeltjes binnen en buiten hebben staan, zodat je gezellig wat langer kunt blijven zitten. Om even te werken op je laptop, om met iemand af te spreken. De krant te lezen. Wat jij wilt. Allemaal in Midden-Oosten sferen uiteraard. Zoals je van ons gewend bent.

De maaltijden komen uit de moederkeuken van restaurant à la Damaris. Je oude vertrouwde gerechten en smaken dus. Elke dag wat anders. Elke dag een verrassing. Plus nog een aantal broodjes die Laszlo verrukkelijk vindt, en jullie dus straks ook. 😉 Want Laszlo, de zoon van Damaris, de meesten van jullie kennen hem wel, is jullie man in à la minute.

Geopend van zondag tot en met donderdag

Openingstijden: 11.00-19.30 uur

Wat staat er op het menu?

Zondag: naast regulier aanbod ’s avonds afhalen Libanese mezze

Maandag: naast regulier aanbod, de à la minute warme broodjes  (met pjadra/sla, falafel/sla of hummus met sjalotten gemarineerd in tamarindesaus.

Dinsdag: naast reguliere aanbod, ’s avonds afhalen soep of maaltijdsalade

Woensdag: naast regulier aanbod, ’s avonds afhalen eenpansgerecht

Donderdag: naast regulier aanbod, afhalen eenpansgerecht afgeleid van hoofdgerecht in restaurant à la damaris

Afhalen: 12,50 euro

Bij à la minute aan tafel: 13,50 euro

Alles is doorgerekend, berekend, uitgedacht en financieel op orde. Met deze actie willen we €7.500 ophalen voor à la minute.

Word supporter en koop nu vast een strippenkaart

Je kunt/jullie kunnen ons plan steunen door nu supporter te worden en een strippenkaart te kopen ter waarde van 60 euro (5 x afhalen met 2,50 euro korting) of 120 euro (10 keer afhalen met 5 euro korting) of een meervoud daarvan. Je ontvangt dan het nummer van jouw strippenkaart en die ligt straks in à la Damaris | à la minute zodat je het telkens daar kunt afstrepen. Wil je een strippenkaart? Reageer dan op dit bericht met jouw gewenste bedrag. Dan ontvang je van ons een betaalverzoek/tikkie en jouw persoonlijke nummer van jouw strippenkaart.

We verheugen ons er enorm op om je te ontvangen in à la Damaris | à la minute,

Joris, Damaris en Laszlo

Heb je vragen? Bel of mail ons.

joris@a-la-damaris.com | 06 27064866

damaris@a-la-damaris.com | 06 22399374

laszlo@a-la-damaris.com | 06 27379389